Oliebollen op Oudjaarsdag gratis thuisbezorgd

Harmonie Ulft bezorgt oliebollen gratis aan huis op Oudjaarsdag. De leden van de muziekvereniging brengen de bollen van bakkerij Tonnie Knippenborg tussen 10 en 13 uur rond in Ulft, Gendringen, Megchelen, Netterden, Varsselder, Etten, Terborg en Silvolde.

Oliebollen, maar ook appelbeignets kunnen worden besteld via oliebollen@harmonieulft.nl (ovv naam en adres) of via papieren bestellijsten uitgereikt door leden. Bestellingen kunnen worden gedaan t/m 27 december en inleveren van bestellijsten kan tot die datum aan de Gietijzerlaan 66 in Ulft. Betalen kan contant en gepast bij inlevering van de bestelling of bij bezorging.

Wanneer de bestelling op Oudjaarsdag opgehaald wordt bij het clubgebouw van Sint Joris aan de Hofstraat 1 te Ulft is ook pinnen mogelijk.

De opbrengst van de oliebollenactie komt onder meer ten goede aan de jeugdopleiding. Harmonie Ulft wenst je prettige kerstdagen en alvast een muzikaal 2020!