C-orkest

Wanneer de cursus Muziek Maak Je Zelf is afgesloten kunnen de leerlingen kiezen voor een instrument. Zij starten dan met de muzieklessen op de muziekschool en sluiten direct (meestal vanaf oktober) aan bij het C orkest. Hier worden de basis technieken van het spelen in een orkest geleerd en is er vooral veel plezier tijdens het samen spelen. De gedachte achter dit orkest is dat er al vanaf het eerste seizoen een binding ontstaat tussen de leerlingen en met de Harmonie. Het C-Orkest staat onder leiding van Hans Roerdinkholder. Hans Roerdinkholder is muziektherapeut en speelt bastuba.

Bij de Harmonie staat ook de gezelligheid en saamhorigheid centraal. Daarom organiseert de vereniging verschillende activiteiten voor de jeugd, zoals het jaarlijkse kamp en de Sinterklaasviering.

Het C-orkest repeteert op dinsdagavond van 17.30 tot 18.00 uur in de DRU cultuurfabriek.Mocht je de cursus Muziek Maak Je Zelf niet gevolgd hebben maar lijkt het je toch leuk om een instrument te spelen in een orkest? Neem dan contact op via jeugd@harmonieulft.nl. Behoor je al tot de ‘volwassen’ jeugd kijk dan eens onder het kopje MMJZ volwassen/Crescendo.

algemeen
Het A-orkest