Zomerconcert 2006

Klik hier voor foto's

Door MARIAN STIENEZEN

Uitgevoerd op 25 Juni 2006 in het openluchttheater Engbergen in Gendringen.
Dirigent: Wolbert Baars

Programma:

Harmonie Ulft
Firework Jan van der Roost
Mannin Veen Haydn Wood
Parametric Equalizer Linda Keuben
Beauty and the Beast H.Ashman/A.Menken

Leerlingorkest
Rock About F.Gines

Blokfluiters
Sprookjesprogramma Samengesteld door Elise

Eerstjaars Ensemble
Penguin on parade F.M.Hubbel
Theme from Beethoven Ninth Arr. C.Tyler

Leerlingorkest
Music for Fun K.Schoonenbeek

Harmonie Ulft
Harry Potter Symphonis Suite J.Williams
The K3 Hit Mix (met leerlingen en blokfluiters) M.Wiels/P.Gillis
Bloasmuziek (gezongen door Marcel Kemperman) G.Reinders

Om zo’n concert lekker te laten verlopen en om de goede sfeer te maken is een grote inzet nodig van iedereen. En die was er ook.
Er waren heel veel handen om te helpen om alle benodigde spullen naar het openluchttheater te krijgen.
Alles liep gesmeerd en om de band een beetje aan te sterken was er nog een gezellig samenzijn met een drankje en een lekkere BBQ. Kortom een heel gezellige night-before.

Ook de danseressen die hun kunsten vertoonden op de liedjes van K3 oogsten veel succes.

Het lied BLOASMUZIEK was een mooie afsluiter.

Het concert verliep erg goed en het publiek genoot van de leuke sfeer die er dan op zo’n mooie zomerse dag heerst in een openluchttheater als Engbergen. Het was een gezellige en geslaagde middag