Over het concert

Kaart Ulft Friesoythe
klik hier voor vergroting

In het weekend van 17 tot en met 19 Oktober gaat Harmonie Ulft op buitenlandse reis naar Friesoythe in Duitsland. Beide plaatsen zijn lid van de Europese Ring van IJzersteden. Deze Ring heeft tot doel steden in Europa, waar ijzer een grote rol speelt, met elkaar te verbinden en de ontwikkeling van ijzer- en kunstsmeden te bevorderen. Het lidmaatschap is een schakel waarmee de belangrijkste "ijzersteden" van Europa met elkaar worden verbonden. Harmonie Ulft zal in Friesoythe 2 concerten verzorgen. Het eerste concert zal op zaterdag in samenwerking met het Kolping Blasorchester plaatsvinden. Het tweede concert vindt plaats op de plaatselijke boerenmarkt. Harmonie Ulft kijkt erg uit naar deze uitwisselingsreis.

Programma Concertreis Friesoythe

Repertoire concert zaterdag 18 oktober, samen met Kolping Blasorchester:

Alexander MossolovThe Iron Foundry
Albert ParlowAmboss Polka
Frank TicheliAn American Elegy
Marco SomadossiAqva
Rolf RudinTraum des Oengus
Klaus BadeltPirates of the Carribean
 Mars Ulft – Arnsberg - Ulft

Repertoire zondag 19 oktober, optreden boerenmarkt friesoythe:

Walter RatzekPhil Collins
Marco SomadossiAqva