In Memoriam: Willy Sessink (89)

Deze week bereikte ons het bericht dat ons erelid Willy Sessink is overleden. Willy was meer dan 40 jaar lid van onze vereniging. Hij heeft zich ruim 20 jaar buitengewoon ingezet als penningmeester. Vanuit die rol is hij ook betrokken geweest bij de oprichting van onze Club van 100. Willy was een enorme fondsenwerver.

In 1980, een tijd waarin het echt niet goed ging met Harmonie Ulft, werd Willy bestuurslid en heeft hij zich fenomenaal ingezet om onze vereniging weer vlot te trekken. Vijftien jaar later bloeide de vereniging als nooit te voren.

Ook zag Willy er op toe dat er persoonlijk goed voor leden van de Harmonie gezorgd werd. Legendarisch werd de manier waarop hij jeugdleden stiekem een extra consumptiemuntje toestopte na een concert. Ook stond Willy bekend om zijn heerlijke broodjes mett bij elke feestelijke gelegenheid.

Gelukkig hebben wij in de moeilijke coronaperiode Willy kunnen eren met een serenade en hebben wij hem afgelopen jaar nog drie keer persoonlijk kunnen ontmoeten tijdens onze concerten en activiteiten. Willy, je zal gemist worden.

De foto is genomen tijdens de officiƫle huldiging voor zijn 40-jarig lidmaatschap, zondag 18 juli 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *