120 jaar Harmonie Ulft: Ulf Blif Ulf

‘Ulf Blif Ulf’ is een feestelijk theaterconcert dat de geschiedenis van Harmonie Ulft vertelt en laat horen. Op zaterdag 30 oktober is de voorstelling eenmalig te zien om 19.30 uur in de theaterzaal van het Dru Industriepark in Ulft ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van Harmonie Ulft. Uitgevoerd door Firma Weijland, Martijn van Toor en Harmonie Ulft.

Tijdens deze voorstelling zullen hoogtepunten uit 120 jaar muziekgeschiedenis de revue passeren met sprekende muziek, van klassiek en harmoniemuziek tot blues. Hiervoor verleent rhythm ‘n blues saxofonist Martijn van Toor zijn medewerking. Martijn begon zijn carrière in de jaren 90 bij Harmonie Ulft. Daarbij zal zangeres Lucy Legeland samen met het orkest op eigen wijze een aantal prachtige liedjes zingen.

Spreekstalmeesters zijn Jack Weijkamp en Lucy Legeland van Firma Weijland, wereldberoemd in Ulft en omstreken. Zij zullen hun aankondigingen larderen met hun ongewoon beeldende teksten die uitblinken door details die lang na blijven zingen. Wellicht lichten zij een tipje op van de sluier van het mysterie van die muzikanten van bijvoorbeeld Sessink, Croes of Overbeek? Families die generatie op generatie al meer dan een eeuw muziek maken bij de Ulftse harmonie!

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *